Zákusky a sladké
Nejoblíbenější zákusky dělané poctivě podle starých receptur a z kvalitních surovin. Chcete si zavzpomínat na dětství? Nebo potřebujete mile překvapit vaše přátele z ciziny? Objednejte nejvyhledávanější české zákusky, které pohladí vaše chuťové buňky a příjemně vás naladí.- Griliášová trubička Tento speciální zákusek musíte ochutnat! Trubička z griliáše je plněná nadýchanou bílou šlehačkou, která zjemňuje chuť zlatavého karamelu a pražených oříšků.
- Jádrový rohlíček Korpus zahnutý do tvaru rohlíčku je plný oříšků. Bohatá vrstva jemného krému zdobícího vršek rohlíčku je potažena kvalitní čokoládou, která dodává zákusku dokonalou chuť.
- Laskonka Něžná kokosová kráska je tvořena dvěma lehoučkými korpusy ze sněhové hmoty a velkorysé vrstvy nadýchaného karamelového krému.
- Rakvička s čokoládou Dutý korpus z jemné pečené hmoty je vyroben ze žloutků a cukru. Rakvička je potažena v čokoládě a zdobena pařížskou a bílou nadýchanou šlehačkou.
- Věneček Typický český zákusek je vyroben z odpalovaného těsta a žloutkového krému, který se doslova rozplývá na jazyku. Horní část Věnečku je potažena sladkým fondánem. Porce tohoto oblíbeného zákusku je více než velkorysá.
- Větrník Velký bráška Věnečku potěší zejména mlsné jazýčky, které zvládnou opravdu velkou porci zákusku. Odpalované těsto je plněno nadýchanou žloutkovou a karamelovou šlehačkou. Větrník je potažený karamelovým fondánem, tvořícím dokonalou tečku tohoto oblíbeného zákusku.
- Špička Máte rádi hořkou čokoládu? Špička je přesně to, na čem si smlsnete! Čokoládový krém s vaječnou likérovou náplní má skvěle vyváženou chuť. Špička je uložena na piškotový základ a potažena v kvalitní hořké čokoládě.
- Indián Hedvábně jemný bílkový krém nanesený na piškotový základ je potažen v čokoládové nebo v cukrové polevě.
- Ovocná tartaletka Voňavý linecký základ je plněn hedvábně jemným krémem a zdoben různě barevným ovocem. Aby byla tartaletka krásně lesklá, je potažena želatinou.
- Štafetka Ať již ve formě malé roládky nebo obdélníkových řezů, můžete ochutnat tuto kávovou pochoutku. Bezé korpus prokládaný kávovým krémem je částečně potažen čokoládou.
Dortové řezy
Průměr celého dortu je 24 cm. Pokud si budete přát množství 12 kousků objednávejte klasické celé dorty >>
- Čokoládový řez s višní
Řez z hořké čokolády je určen pro opravdové gurmány. Tmavý korpus s hutnou čokoládovou náplní je doplněn o višňový džem. Ozdobu tvoří čokoláda a proslazená višeň. - Jahodový marcipán řez
Jemná jahodová náplň je proložena čerstvými jahodami a jedinečným způsobem ji doplňuje měkoučký tmavý korpus. Řez je zdoben bílou potahovou hmotou s jahodou a čokoládou. - Karamelový řez
Smetanová náplň řezu s karamelovou příchutí je uložena na kakaový korpus. Řez je potažen jemnou čokoládou a zdoben dvoubarevnými čokoládovými spirálkami. - Míša řez
Tvarohový řez potěší zejména malé mlsné jazýčky a jejich maminky. Bohatá vrstva tvarohové náplně je nanesena na čokoládový korpus a potažena je kvalitní čokoládou. Ozdobu tvoří čokoládová hlavička roztomilého medvídka. - Pistáciová bomba řez
Luxusně vypadající řez se zakulaceným tvarem má lehkou pistáciovou náplň doplněnou čokoládovým korpusem a bílou potahovou hmotou. - Žloutkový řez
Žloutkový řez je vyroben z křehkého listového těsta plněného žloutkovým krémem. Potažen je marmeládou a sladkým cukrovým fondánem. - Cappuccino řez
Milujete chuť kávy? Tenhle dortík polechtá vaše chuťové pohárky a bude se vám rozplývat na jazyku. Silná vrstva náplně je kombinovaná s tmavým korpusem a zdobená jemnou vrstvou čokolády. - Lesní víla řez
Lehoučký řez nabízí pestrou paletu příjemných chutí. Čokoládovou a bílou náplň střídají kakaové korpusy a pikantní doplněk tvoří džem z lesního ovoce. Řez je potažen kakaovou polevou s bílým zdobením. - Pistáciový řez s nugátem
Dva slabé čokoládové pláty s velkou vrstvou nugátové šlehačky jsou potažené pistáciovou polevou. Ozdobu řezu tvoří kresba z hořké čokolády a drcené pistácie (oříšky). - Punčový řez
Kdo by neznal tento oblíbený řez? Ta slast, když vám punčová chuť pohladí chuťové pohárky! Šťavnatý řez je potažený čokoládou nebo fondánovou polevou. - Rafaelo řez
Tenhle řez se neobejde bez kokosu a mandlí! Vyvážená chuť světlého korpusu, nadýchané náplně, jemného kokosu a lehce pražených mandliček vás okouzlí. - Sacher řez
Kdo si příliš nepotrpí na nadýchané krémy, jistě ocení tohoto čokoládového krasavce. Chuť čokolády se příjemně propojuje se svěží chutí meruňkové marmelády. Nechybí ani světlé čokoládové jmenovky jako decentní ozdoba. - Schwarzwaldský řez
Tento řez nabízí jedinečnou kombinaci třesní, čokolády a bílé nadýchané šlehačky. Zdoben je čokoládovými hoblinkami a proslazenou třešní.